logo

Reportage: opening Odensehuis

Reportage opening Gerard Smit Odensehuis

In opdracht van mede initiator Tao-of-Care maakte ik een reportage van de opening van het Gerard Smit Odensehuis in Leeuwarden. Dit is een inloophuis voor iedereen die te maken heeft met de dementie. Een mooi en zinvol initiatief.

Het inloophuis draagt de naam van Gerard Smit, boegbeeld van de Proeftuin Dementie Friesland. Hij overleed afgelopen voorjaar.

,,Gerard is een inspiratiebron geweest voor de Proeftuin dementie Friesland. Hij was een van de grondleggers van de sociale benadering van dementie. Ik ben heel blij dat zijn naam wordt verbonden aan dit mooie project”, aldus Roelof Jonkers, bestuursvoorzitter van de KwadrantGroep. Meer informatie via deze link.

Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden opening-odensehuis-leeuwarden-14 Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden opening-odensehuis-leeuwarden-3 Odensehuis Leeuwarden Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden opening-odensehuis-leeuwarden-13 Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden Marieke Balk Fotografie Fotograaf Leeuwarden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap